4. 3. 2012

Vladan Matić: Zmagali kljub ne najboljši igri; Fredi Radojkovič: O sojenju ne bom govoril

V celjskem taboru so se po finalni zmagi proti rokometašem Cimosa v Podčetrtku veselili nove pokalne lovorike, medtem ko je bilo razpoloženje pri Koprčanih razumljivo precej drugačno.

 

 

Vladan Matić, trener Celja Pivovarne Laško: "Čeprav nismo prikazali najbolj kakovostne igre, smo na koncu zasluženo zmagali. Sredi drugega polčasa smo padli v veliko krizo, a smo se nato vendarle izvlekli. Spremenili smo način igranja v obrambi, svoje je dodal še vratar Skok in pokal je pristal v naših rokah."

 

 

Borut Mačkovšek, igralec Celja Pivovarne Laško: "Zadovoljen sem, saj smo pokalni prvaki Slovenije. Tekma je bila zelo napeta in živčna. Ko so Koprčani vodili za štiri gole, sem mislil, da naša barka tone. Potem se nam je najprej uspelo priključiti, v končnici pa smo jih povozili in na koncu visoko zmagali."

 

 

Gašper Marguč, igralec Celja Pivovarne Laško: "Seveda sem zelo zadovoljen. Finalna tekma je bila zares težka. V dveh dneh smo imeli dve težki tekmi. Obe obrambi sta bili zelo kvalitetni. V drugem polčasu je tehtnico na našo stran prevesil Skok, ki je obranil nekaj čistih žog, mi smo tudi zaradi njih dali nekaj golov."

 

 

Dean Bombač, igralec Cimosa Kopra: "Nikakor nismo zadovoljni z razpletom finala. Nismo dobili tega, kar smo želeli - želeli smo pokal, ostali smo brez njega. Ne vem, kaj bi rekel. Čestital bi Celjanom za zasluženo zmago, mi pa moramo dvigniti glave in iti naprej."

 

 

Fredi Radojkovič, trener Cimosa Kopra: "Tri četrtine tekme smo imeli vse v svojih rokah. Na koncu smo bili blizu, spet smo zgrešili nekaj čistih strelov v napadu. Ne bom spet govoril o sojenju, ker to zares nima smisla. Očitno moramo sami zmagati in to je dejstvo."