5. 4. 2012

Nemški reprezentantki Nina Wörz in Susann Müller sta okrepili vrste slovenskih prvakinj

Rokometni klub Krim Mercator je v svoje vrste pripeljal še dve pomembni igralski okrepitvi. V sezoni 2012/13 bosta za aktualne slovenske prvakinje igrali nemški reprezentantki Nina Wörz in Susann Müller.

 

 

31-letna in 180 centimetrov visoka Nina Wörz je organizatorica igre, osem let mlajša in 186 centimetrov visoka Susann Müller pa igra na položaju desne zunanje igralke. V letošnji sezoni članici reprezentance Nemčije igrata za danski klub Randers, ki je nastopal tudi v evropski ligi prvakinj.

 

 

Potem ko je nedavno sodelovanje s Krimom Mercatorjem sklenila švedska reprezentatka Linnea Torstensson, je trener Tone Tiselj dobil še dve vrhunski igralki. Nina Wörz je bila članica Randersa zadnja štiri sezone, Susann Müller pa se je danskemu klubu priključila pred začetkom letošnje (pred tem je igrala za nemški klub Leipzig).

 

 

"Tako klub kot igralki so s sklenjenim dogovorom zelo zadovoljni. Igralki sta zelo motivirani in že z nestrpnostjo  pričakujeta prve treninge in tekme v družbi novih soigralk. V klubu verjamemo, da sta obe prava pridobitev za ekipo in se zato veselimo trenutka, ko se predstavita javnosti v novi ekipi," je v sporočilu za javnost zapisal rokometni klub Krim Mercator.