23. 4. 2012

NOVO: V rubriki "Anketa" vprašanje o možnosti uvrstitve moške reprezentance na EP 2014

V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam tokrat zastavljamo vprašanje, povezano z možnostmi moške članske reprezentance Slovenije za uvrstitev na evropsko prvenstvo, ki ga bo leta 2014 gostila Danska. Vabljeni k sodelovanju!


Po odličnem nastopu na letošnjem EP v Srbiji, na katerem je osvojila šesto mesto, čakajo slovenske rokometaše kvalifikacije za Euro 2014 na Danskem. Na žrebanju v Koebenhavnu so kroglice odločile, da bo Slovenija igrala v skupini 6 skupaj z Islandijo, Belorusijo in zmagovalcem predkvalifikacijskega turnirja C, na katerem bodo igrali Romunija, Izrael, Belgija in Irska.


Na EP, ki bo od 12. do 26. januarja 2014 na Danskem, se je neposredno uvrstila le gostiteljica (organizator in aktualni evropski prvak). Pravico nastopa si bo skozi kvalifikacije priigralo še 15 reprezentanc: po dve najboljši iz vsake od sedmih skupin ter najboljša tretjeuvrščena ekipa iz celotnih kvalifikacij.


V rubriki "ANKETA" vas vabimo, da glasujete o tem, ali bo ekipa selektorja Borisa Deniča osvojila najmanj drugo mesto v kvalifikacijski skupini 6 in se uvrstila na Euro 2014 na Danskem.


Vabljeni k sodelovanju!



ANKETA - NOVO VPRAŠANJE!