8. 5. 2012

Tomaž Juršič namesto Staneta Ostreliča na direktorskem stolčku rokometnega kluba Gorenje

V rokometnem klubu Gorenje Velenje so že izbrali naslednika Staneta Ostreliča na direktorskem položaju. To je Tomaž Juršič, pomočnik glavnega trenerja Branka Tamšeta in selektor kadetske reprezentance Slovenije.

 

 

Potem ko so se v velenjskem klubu pred enim tednom sporazumno razšli z dosedanjim direktorjem Stanetom Ostreličem, so že našli njegovega naslednika. To je Tomaž Juršič, o celotni zadevi pa so v vrstah novih slovenskih prvakov v sporočilu za javnost med drugim zapisali: "Za to potezo so se v upravi kluba odločili predvsem zato, ker Tomaž Juršič najbolje pozna delovanje kluba in ker se je v preteklosti že srečeval s podobnim tipom nalog, ki jih zahteva takšna funkcija. Tomaž Juršič je s klubom povezan že vrsto let. Dolga leta je opravljal funkcijo trenerja mlajših selekcij, nekaj časa je preživel kot sekretar kluba, v zadnjih letih pa je svoje izkušnje nadgrajeval kot selektor slovenske kadetske reprezentance, ki jo uspešno vodi od leta 2008 pa do danes."

 

 

V ponedeljek so iz kluba poslali zelo kratko sporočilo za javnost o razhodu z Ostreličem: "Po štirih letih uspešnega sodelovanja smo se 1. maja sporazumno razšli z direktorjem kluba Stanetom Ostreličem. Celotna ekipa kluba se mu za trud in vloženo delo zahvaljuje in mu želi vso srečo pri nadaljnjih izzivih."