14. 5. 2012

V Ivančni Gorici bo v petek, 18. maja, ob 19.30 tradicionalni "All Star" 1. B DRL za moške

Tradicionalna prireditev "All Star" v 1. B DRL za moške bo v petek, 18. maja 2012, v športni dvorani v Ivančni Gorici. Tekma med selekcijama vzhoda in zahoda, ki bo izvedena že dvanajstič, se bo začela ob 19.30.

V 1. B DRL za moške negujejo lepo tradicijo in tako bodo sezono sklenili s tradicionalno, že dvanajsto izvedbo tekme med selekcijama vzhoda in zahoda. Tekma bo v petek, 18. maja 2012, ob 19.30 v športni dvorani v Ivančni Gorici. Selekcijo zahoda bo vodil Gorazd Potočnik, sicer trener ekipe Sviš Pekarne Grosuplje, prvaka 1. B DRL, pomagala pa mu bo Branka Mijatovič, trenerka Grosuplja.

Selekcijo vzhoda bo vodil Jernej Rantah, trener Sevnice, ki je v ravnokar končani sezoni osvojila drugo mesto in si je skupaj s Svišem Pekarno Grosuplje priborila napredovanje v 1. NLB Leasing ligo. Rantahu bo pri vodenju ekipe pomagal Robi Šafarič, trener Dol TKI Hrastnika.

SEZNAM VABLJENIH IGRALCEV

ZAHOD: Aleš Vidic, Rok Setnikar, Aljaž Pajntar (vsi Cerklje), Darjan Vojin, Rok Pogač (oba Škofljica), Jani Škerlak, Domen Pogačnik (oba Slovan), Anže Rebič, Rok Marin (oba Alples Železniki), Luka Zafran, Blaž Grum (oba Grosuplje), Jure Medved, Elvir Kalabič, Gregor Pekolj, Simon Stopar, Aleš Muhovec (vsi SVIŠ Pekarna Grosuplje); selektor: Gorazd Potočnik, pomočnica: Branka Mijatovič.

VZHOD: Zlatan Bratanovič, Amal Ajdari, Aljaž Zore, Domen Hribšek (vsi Dol TKI Hrastnik), Bojan Božič, Matic Verdinek, Blaž Janc (vsi Celje Pivovarna Laško), Kristjan Zorc, Aleš Kozole, Goran Brečko, Miloš Djurdjevič (Sevnica), Dejan Ivančič, Matjaž Tušak (oba Velika Nedelja), Peter Marušič (Dobova), Matej Lisjak, Gorazd Josič (oba Grča Kočevje); selektor: Jernej Rantah, pomočnik: Robert Šafarič.