21. 3. 2013

Kadetinje (U-17) jutri v Zvenigorodu začenjajo s kvalifikacijami za nastop na letošnjem EP

Potem ko so v sredo zvečer v Slovenj Gradcu zaključile s pripravami, so varovanke trenerja Milana Ramšaka danes odpotovale v Moskvo, oziroma Zvenigorod. Tam se jutri začenja kvalifikacijski turnir za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu na Poljskem.

 

 

Zaključne priprave so najbolj nadarjene slovenske kadetinje opravile v Slovenj Gradcu, jutri pa se v Zvenigorodu začenja kvalifikacijski turnir za nastop na EP na Poljskem. Za tekmice bodo mlade Slovenke imele reprezentance Rusije, Hrvaške in Švice, na EP pa se bosta uvrstili dve najboljši selekciji s kvalifikacijskega turnirja.

 

 

"Delali smo dobro, v veliko pomoč pa so nam bili starejši dečki Slovenj Gradca 2011. Klubu in gostiteljem priprav se zahvaljujem za vso podporo, saj smo imeli dobre pogoje za delo. V tem času smo preverili naše sposobnosti in se pripravljali tako, da se uvrstimo na evropsko prvenstvo. Zavedamo pa se, da tudi konkurenca ni počivala," je pred odhodom povedal trener Milan Ramšak.

 

 

Za to generacijo igralk se tako začenja reprezentančna pot v mlajših starostnih kategorijah in prvo nabiranje mednarodnih izkušenj.

 

 

 

URNIK KVALIFIKACIJSKEGA TURNIRJA - ZVENIGOROD (RUSIJA):

 

 

 

Petek, 22. marec 2013:

 

 

ob 14.30: Hrvaška – Švica

 

 

ob 16.30: Rusija – Slovenija

 

 

 

Sobota, 23. marec 2013:

 

 

ob 13.00: Slovenija – Hrvaška

 

 

ob 15.00: Švica – Rusija

 

 

 

Nedelja, 24. marec 2013:

 

 

ob 11.00: Slovenija – Švica

 

 

ob 13.00: Rusija – Hrvaška