4. 10. 2013

Mladinke se bodo na akciji zbrale v Celju

Potem ko so na na EP na Danskem osvojile dvanajsto mesto, se bodo slovenske mladinke ponovno zbrale. Tokrat na enodnevni akciji, ki bo 7. oktobra v Celju. Dopoldne bodo v dvorani Golovec opravile trening, popoldne pa se bodo pomerile s člansko ekipo Celja Celjskih mesnin.

 

 

Selektor Bojan Voglar je tokrat na preizkus moči povabil 14 igralk, ki se bodo v ponedeljek zbrale v Celju, kjer bodo dopoldne imele trening, zvečer pa se bodo pomerile z ekipo Celje Celjske mesnine. Tekma v Golovcu se bo začela ob 18.30.

 

 

Na seznamu ženske mladinske reprezentance Slovenije so: Klara Hrovatič (Celje Celjske mesnine), Špela Ferfolja (Mlinotest Ajdovščina), Veronika Leški (ŽURD Fikon Koper), Pia Ugrin (GEN-I Zagorje), Anja Pirc (Zelene doline Žalec), Nina Bužekijan (Piran), Dominika Mermolja (GEN-I Zagorje), Manca Jurič (Krim Mercator), Nina Zulič (Krim Mercator), Maja Valjavec (GEN-I Zagorje), Ana Zrimšek (Krim Mercator), Adelina Kraja (Piran), Jasna Turnšek (Zelene doline Žalec) in Amina Jagurdžija (Piran).