27. 11. 2014

Mladinska reprezentanca bo v ponedeljek, 1. decembra, gostovala v Trebnjem

Selektor Slavko Ivezič nadaljuje s prakso enodnevnih preglednih akcij in igranjem tekem s slovenskimi prvoligaški. Potem ko so se v oktobru merili z Istrabenz plini Izolo in Celjem Pivovarno Laško, v novembru pa s Kuvajtom, bodo kandidati za mladinsko reprezentanco v ponedeljek, 1. decembra, gostovali v Trebnjem.

 

 

V okviru načrtovanih aktivnosti in priprav za januarske kvalifikacije za nastop na SP 2015 se bodo kandidati za mladinsko reprezentanco ponovno zbrali v ponedeljek, 1. decembra. Tokrat v Trebnjem, kjer bodo ob 18.30 odigrali trening tekmo s Trimom, trenutno četrto ekipo 1. NLB Leasing lige.

 

 

Zbor igralcev je ob 16. uri v športni dvorani OŠ Trebnje, na akcijo pa so vabljeni naslednji kandidati: Domen Škorc (Moškanjci-Gorišnica), Jure Blaževič (Dobova), Matic Verdinek (Maribor Branik), Jan Maroh (Drava Ptuj), Vid Levc (Slovenj Gradec 2011), Žan Šol (Slovenj Gradec 2011), Nik Henigman (Ribnica Riko hiše), Januš Lapajne (Urbanscape Loka), Rok Ovniček (Slovenj Gradec 2011), Grega Okleščen (Krka), Tim Jenko Bogdanič (Slovan), Rok Kodrič (Krško), Adam Bratkovič (Koper 2013), Jan Jurečič (Krka), Rok Gašperšič (Koper 2013), Matic Suholežnik (Sevnica) in Lucijan Fižuleto (Sevnica).