22. 2. 2014

Krško - Jeruzalem Ormož 23:22 (10:12)

Krško je v zadnjem krogu rednega dela v 1. NLB Leasing ligi za moške doseglo tretjo zmago. Na domačem igrišču so Krčani z zadetkom razlike (23:22) ugnali Jeruzalem Ormož in zapustili zadnje mesto na lestvici.

 

 

 

 

 

KRŠKO - JERUZALEM ORMOŽ 23:22 (10:12)

 

 

Krško - Športna dvorana, gledalcev: 200, sodnika: Masleša (Trbovlje) in Pangerc (Škofljica).

 

 

Krško: Polutnik, Žitnik, Miklavčič, Dimc, Jazbec 3, Dular, Ban, Cerjak 1, Kučič 2, Sikošek-Pelko, Kastelic, Majerle 2, Čanžar 5 (3), Koprivc 9, Zoran 1, Omerzel.

 

 

Jeruzalem Ormož: Žuran, Belec, Cvetko, Putarek, Bogadi 3, Radujković 3, Čudič 8 (5), Gregorc 2 (2), Mavrič, Mesarič 1, Rajšp 3, Peček 2, Kirič.

 

 

Sedemmetrovke: Krško 3 (3), Jeruzalem Ormož 7 (7).

 

 

Izključitve: Krško 2 minuti, Jeruzalem Ormož 8 minut.

 

 

 

Ormožani so zapravili dve zaključni žogi za uvrstitev v skupino za prvaka. Po domačem porazu proti tekmecem iz Izole so izgubili tudi v Krškem ter šesto mesto prepustili tekmecem iz Sevnice, ki so si napredovanje priigrali z zmago na Obali.

 

 

V izjemno razburljivi tekmi je sprva kazalo na zmago vinarjev, a se izbranci domačega trenerja Sandija Markla niso predali. V končnici so se približali gostom, zmagoviti gol pa je dosegel Franci Čanžar.

 

 

V domači ekipi je bil najbolj učinkovit Luka Koprivc z devetimi goli, v gostujoči pa je Bojan Čudič dosegel enega manj, kar pet pa jih je dosegel s črte sedmih metrov.

 

 

Rokometaši iz Krškega in Ormoža bodo v končnici nastopili v skupini za obstanek v 1. NLB Leasing ligi.

 

 

 

1. NLB LEASING LIGA ZA MOŠKE - SEZONA 2013/14