3. 3. 2015

Naklo Peko Tržič – Branik Maribor 27:26 (15:14)

Naklo Peko Tržič – Branik Maribor           27:26 (15:14)

Strahinj - BCS Strahinj, 25 gledalcev.sodnika: Matjaž in Marko Pirc.

NAKLO PEKO TRŽIČ: Fister 6, Zelnik 2, Završnik 8 (6),  Škrjanec  2, Vertačnik 3, Gaber, Klemenčič, Korošec , Žnidaršič, Košir, Fuchs 3, Akalovič 1, Jekovec 2, Likozar, Podobnik

BRANIK MARIBOR:  Dukarič, Hrastnik, Kreft, Gomilšek 5, Stanko 11 (3), Trobas 1, Želj 3, Frangež 2, Krajnc, Abramović, Horvat 1, Oberžan, Borovčak 3 (2)

Sedemmetrovke: Naklo Peko Tržič 8(7), Branik Maribor 8 (5)

Izključitve: Naklo Peko Tržič 8 minut, Branik Maribor 10 minut.

Po zapravljenem prvem napadu domačih in vodstvu gostij z 0:1 je bilo nadaljevanje prvega  polčasa povsem izenačeno. V zadnji minuti prvega dela igre so najprej gostje izenačile na 14:14 nato pa so igralke Nakla izvedle hitri center in tik pred piskom sirene povedle za gol ter odšle na odmor z rezultatom 15:14.

V drugem delu igre so bile domače igralke ves čas v vodstvu. Vodile  so že za pet zadetkov pri rezultatu 22:17. Prednost so gostje skoraj izničile. V zadnjem napadu  so imele možnost za izenačenje. Odlično se je v vratih domačih izkazala vratarka Likozarjeva, ki je  obranila zadnji strel Stankove.

Domača ekipa je s srčno in borbeno igro zasluženo osvojila par točk.

Rokometašice RK Naklo Peko Tržič  bodo v 16. krogu v nedeljo, 8.3.2015 ob 14.30 uri gostovale v Ljubljani pri Krimu.