12. 1. 2015

Elan v sodelovanju z RZS podarja deset parov rokometnih golov slovenskim osnovnim šolam

Elan Inventa razpisuje fotografski natečaj »Rokomet in otroci«.

 

V Katarju bo od 15. JANUARJA do 1. FEBRUARJA letos potekalo 24. Svetovno prvenstvo v rokometu. Za ta namen so v Dohi zgradili tri nove dvorane.
Elan Inventa je v celoti opremila dvorano Rokometne zveze Katar, v ostali dve dvorani, pa smo dobavili opremo za glavne in ogrevalne dvorane. Najboljši rokometaši bodo tako že četrtič v petih letih poskušali čimvečkrat zatresti mrežo Elanovih IHF rokometnih golov.

 

 

 

Ples kroglic je Slovenijo »poslal« v skupino A, za nasprotnike smo dobili reprezentance Španije (svetovni prvaki 2013), Katar (domačini), Belorusijo, Brazilijo in Čile. Žreb je ugoden, saj Sloveniji odpira pot do glavnega cilja -uvrstitve v kvalifikacije za Olimpijske igre 2016.

 

Ker je rokomet v osnovnih šolah pri nas priljubljen med otroci, smo se odločili, da kot opremljevalec dvoran za SP v Katarju, 10 parov »katarskih« rokometnih golov »limited edition«, podarimo tudi 10 izbranim slovenskim osnovnim šolam.

 

 

 

 

Razpisni pogoji:

<!--[Sodelujejo lahko učenke in učenci od 5. do 9. razreda osnovnih šol v RS.

<!--[Vsaka šola lahko sodeluje z največ desetimi deli, ki so izbrani po internem dogovoru posamezne OŠ.

<!--[Natečaj je omejen na fotografska dela, v digitalnem formatu visoke ločljivosti.

<!--[Tema izdelkov je »Rokomet in otroci«. Zaželjeno je, da so fotografije posnete na rokometnih tekmah, ki potekajo na vaši OŠ oziroma med igro rokometa pri športni vzgoji.

<!--[Vsak izdelek mora imeti podpisano soglasje staršev, ki ga hranijo mentorji, organizator natečaja pa ga lahko zahteva v primeru, da je fotografija nagrajena s strani organizatorja fotografskega natečaja.

<!--[Mentorji morajo izpolniti prijavnico in jo najkasneje do petka, 30. januarja 2015, poslati na elektronski naslov: marko.meden@elan.si ali natasa.albreht@elan.si.

<!--[Šole morajo interno izbrane fotografije, najkasneje do četrtka, 5. februarja 2015, objaviti na Facebook profilu Elan Invente https://www.facebook.com/elaninventa

ali poslati na naslov elektronske pošte: marko.meden@elan.si ali natasa.albreht@elan.si , s pripisom imena avtorja fotografije in nazivom OŠ.

<!--[Elan Inventa ima pravico uporabe izbranih fotografij za lastne potrebe.

 

Vse likovne izdelke, ki bodo prispeli na naš naslov, bo pregledala strokovna komisija in izbrala 10 osnovnih šol, ki bodo nagrajene z rokometnimi goli KATAR 2015. Poleg tega bomo podarili tudi nekaj drugih praktičnih nagrad iz našega programa.

 

Seznam desetih osnovnih šol, ki bodo prejele glavne nagrade, bomo v ponedeljek, 09. 02. 2015, objavili na našem Facebook profilu in na spletni strani www.elan-inventa.com , kjer je razpis tudi javno objavljen.

 

Kontakt za informacije: marko.meden@elan.si, tel. 041 262 753


Prijavnica:

 

Prijava na fotografski natečaj » Rokomet in otroci«

 

Osnovna šola

 

Ulica

 

Pošta

 

Telefon

 

E-pošta

 

Ravnatelj-ica

 

Mentor-ica

 

E-pošta

 

Mobilni telefon*

 

 

 

Prijavo oddajte po elektronski pošti (marko.meden@elan.si ali natasa.albreht@elan.si), najkasneje do 30. januarja 2015.
Rok za oddajo izdelkov je četrtek, 05. februar 2015.

 


* Številko mobilnega telefona bomo uporabili izključno z namenom usklajevanja.