6. 3. 2015

Cerklje – Velika Nedelja Carrera Optyl 33:25 (16:17)

Cerklje – Velika Nedelja Carrera Optyl  33:25 (16:17)

Cerklje - Športna dvorana Cerklje na Gorenjskem, gledalcev 150. Sodnika: Marko in Matjaž Pirc.

CERKLJE: Miščevič, Fajon 4, Stare 11, G. Slak, Arh 5, A. Slak 1, Marojević, Demšar, Matičič 6, Stanonik 5, Ravnikar, Rozman 1, Milišić, Korošec M, Zlatnar; Trener: Roman Šimon.

VELIKA NEDELJA CARRERA OPTYL: Bombek 5, Mavrič 2, Bezjak 2,Hržič, Hanželič, Štefičar 9, Preac, Šerod 2, Škrjanec, Kneževič, Dogša, Lorenčič 3, Ščavničar, Vukan, Hojžar 2, Marin; Trener: Tomi Matjašič.

Izključitve: Cerklje 10, Velika Nedelja 12 minut.

Sedemmetrovke: Cerklje 6 (2), Velika Nedelja 4 (2).

V derbiju zadnjih dveh ekip na prvenstveni lestvici sta se srečali dve po točkah enakovredni ekipi. Začetek tekme za domačo ekipo ni napovedoval dobrega zaključka. Po vodstvu gostov z štirimi goli razlike so domačini prestavili v višje obrate in do konca prvega polčasa zaostanek zmanjšali na en gol. Drugi polčas pa kot, da je na igrišče pri domačih stopila povsem prerojena ekipa nam je postregel z dobro igro v obrambi in premišljeno igro v napadu a tudi z nekaj napakami in prehitrim zaključevanjem akcij. Pohvaliti pri domačih je vse igralce, ki so sodelovali v igri.