7. 3. 2015

Grosuplje – Škofljica 35:25 (18:12)

Grosuplje – Škofljica      35:25 (18:12)

Grosuplje - Športna dvorana Brinje, gledalcev: 100, sodnika: Škvarč in Klančar.

GROSUPLJE – B. Grum  (12 obramb), Smrke,  Mušič, Corel 5 (3), Mišmaš 3, Zakotnik 2, Rede, Slemenjak 1,  Ferkulj, Knep 5, Repar, Kump, Petan 10, Šemrov 2, Petrovič 4, Strojan 3. Trener: Dejan Strojan.

ŠKOFLJICA: Virant, Glavič 1 (1), Cvetko, Jovanovič 3, Regner 1, Kozole 3, Huskič 1,  Pečjak, Zgonec, Slanc 2, Lampelj, Marolt 7 (3), Žnidaršič 3 (1), Pangerc 2, Hvala, Lešek 2 (1). Trener: Alan Kranjc.

Sedemmetrovke: Grosuplje 3 (3),  Škofljica 6 (6).

Izključitve: Grosuplje 8 minut, Škofljica12 minut

Tekmo »sosedov« so odločno začeli domači, ki so v 13. minuti, ob rezultatu 8:4, prisilili gostujočega trenerja k minuti odmora. Gostje so po njej strnili svoje vrste ter rezultat znižali na dva zadetka prednost (10:8). Kaj več jim ni uspelo, saj so Grosupeljčani  z zbrano igro v obrambi ter hitrimi protinapadi prvi del zaključili v svoj prid z rezultatom 18:12.

V drugem delu so domačini nadaljevali s preudarno igro tako v obrambi kot v napadu. Tako so  vseskozi kontrolirali rezultat in rutinirano priigrali četrto zmago v sezoni, ki so jo bučno proslavili s svojimi gledalci.

Foto: Jernej Muhič