8. 4. 2016

Krimovke napovedujejo boj in finale

POKAL POKALNIH ZMAGOVALK, POLFINALE

Povratna tekma, sobota, 9. aprila, ob 17.00:
KRIM MERCATOR : LADA TOLJATI

Prva tekma:

LADA TOLJATI : KRIM MERCATOR 28:24 (13:14)
Dmitrijeva in Samokina po 6; Mavsar 9, Bajramoska 5.

STATISTIKA

Sedemmetrovke: Lada 0/0; Krim 6/6.
Izključitve: Lada 10 min; Krim 14 min.

Rokometašice Krima bodo v soboto, ob 17.00, na Kodeljevem, v polfinalu PPZ gostile Lado Toljati, proti kateri lovijo 4 gole zaostanka (prva tekma se je končala z rezultatom 28:24 v korist domačink). Predvsem nekoliko slabši vstop v drugi polčas tekme je bil tisti, ki so ga dekleta na video analizah in treningih poskušale odpraviti. Tigrice obljubljajo, da bodo odigrale dobro tekmo in nadoknadile razliko, ki jim prinaša novo evropsko finale.

Uroš Bregar:

"Glede na to, da smo še v 33. minuti vodili z dvema zadetkoma, nato pa so z delnim rezultatom Rusinje povedle že za osem, smo se iz Rusije vrnili z mešanimi občutki. Poskušali bomo narediti vse, da te luknje tokrat ne bo in bomo znali tempirati tempo, da bomo počasi naredili razliko in se uvrstili v finale. Zadovoljen sem, da dekleta dobro trenirajo in nimamo nobenih zdravstvenih težav. Komaj čakam tekmo v soboto."

Miša Marinček:

"Vsi delamo na tem, da bi celotno tekmo zdržali v istem ritmu in ne bi imeli mrka, kot v Rusiji. Igralke obljubljamo, da se bomo borile po najboljših močeh in da bomo maksimalno motivirane, da se uvrstimo v finale."

Alja Koren:


"V tem tednu smo dobro trenirale in se pripravile na stvari, ki smo jih videle na video analizah. Strinjam se z Mišo, da bomo dale vse od sebe in odigrale dobro tekmo, ujele razliko in se uvrstile v finale."

Vsi ljubitelji rokometa vabljeni na Kodeljevo!