25. 5. 2016

Postani prostovoljec na 24. Eurofestu

Ste si že kdaj želeli, da bi bili del organizatorjev velike športne prireditve, pa še niste imeli priložnosti za to? Sedaj jo imate! Kot prostovoljec postanite del organizacijske ekipe velike rokometne prireditve – 24. EUROFESTA.

Za izpeljavo 24. EUROFESTA, mednarodnega rokometnega turnirja, ki bo potekal med  2. in 7. julijem 2016, bodo organizatorji potrebovali številne prostovoljce. Vsi, ki si želite pridobiti nove izkušnje, skleniti nova poznanstva ter pomagati in doprinesti k čim boljši izvedbi tega mednarodnega turnirja ste vabljeni, da se jim pridružite. Prostovoljcem bodo ob koncu turnirja podelili priznanje za pomoč in doprinos k uspešni organizaciji. 

Na letošnji turnir je  prijavljenih že več kot 140 ekip iz 15 držav. Udeležba pa bo zagotovo še večja, saj se ekipe še vedno lahko prijavijo. Za kakovostno izvedbo tako obsežnega projekta pa pri organizaciji organizatorji potrebujejo okoli 40 oseb - prevajalce, tehnično osebje, zapisnikarje, časomerilce, računalničarje (obdelava podatkov)...

Če vas tovrstno sodelovanje zanima in ste pripravljeni postati del tega uspešnega, mednarodnega projekta, vabljeni, da prijavo pošljete najkasneje do 6. junija 2016, na elektronski naslov info@eurofest.si, v primeru dodatnih vprašanj pa informacije dobite na že omenjenem elektronskem naslovu in +386 (0) 41 644 817.