8. 6. 2016

Člani pred tekmo v Zlatorogu zadnjič trenirali v Zrečah

Za slovensko moško člansko reprezentanco je že šest dni priprav na prvo kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2017 proti Norvežanom, ki bo v soboto, 11. junija, ob 15.00, v Zlatorogu. Izbranci Veselina Vujovića so danes še zadnjič trenirali v športni dvorani Zreče, saj jih v četrtek in petek čakata dva treninga v dvorani Zlatorog, ki bosta, da bi se igralci čim bolj prilagodili zgodnjemu terminu sobotne tekme, potekala približno ob isti uri, kot dvoboj proti Norveški.

Na pripravah še naprej ostaja 23 rokometašev, med katerimi zaradi manjših težav po prilagojenem programu trenirata Uroš Zorman in Vid Kavtičnik. Igralci so že oddelali številne taktične postavitve ter si večkrat ogledali posnetke igre tekmecev, poleg treningov v dvorani pa so se potili tudi v hotelskem fitnesu. Vzdušje v reprezentanci je še naprej odlično, vsi njeni člani pa že komaj čakajo prvi dvoboj, za katerega zagotavljajo, da bodo naredili vse, da navdušijo številne ljubitelje slovenskega rokometa, ki jih znova vabijo, da napolnijo dvorano do zadnjega kotička.

Za dvoboj z Norveško so vstopnice še na voljo, zagotovite si jih lahko TUKAJ, na pooblaščenih prodajnih mestih podjetja Moje karte ali na blagajni dvorane s posebnim popustom za imetnike mobilne aplikacije RK Celje Pivovarna Laško. Cena vstopnice v predprodaji je 10 EUR, na dan tekme 12 EUR.

KVALIFIKACIJE ZA SP 2017

Sobota, 11. junija, ob 15.00, Celje (dvorana Zlatorog):
SLOVENIJA : NORVEŠKA

Sreda, 15. junija, ob 19.00, Stavanger:
NORVEŠKA : SLOVENIJA

Vabilo kapetana Uroša Zormana vsem navijačem Slovenije: