1. 7. 2016

Na voljo vstopnice za tekmo reprezentance v Trbovljah

Slovenska moška članska reprezentanca bo v nedeljo, 17. julija, ob 18.00, v dvorani Polaj, v Trbovljah, odigrala drugo pripravljalno tekmo pred olimpijskimi igrami proti Tuniziji. 

RD Rudar je sicer relativno mlado društvo, ki že sedem let deluje v slovenskem rokometnem prostoru (po žalostnem razpadu bivšega kluba RK Rudar). Z mladimi in perspektivnimi trenerji, izkušeno organizacijsko strukturo ter nadebudnimi mladimi rokometaši se trudijo in skupaj ustvarjajo uspehe. Enega takšnih so ustvarili v iztekajoči se sezoni 2015/16, ko jim je s članskim moštvom uspel preboj v 1. B ligo. Dobro delo, rokometne uspehe in zagnanost so opazili tudi na Rokometni zvezi Slovenije in jim tako zaupali organizacijo pripravljalne tekme slovenske rokometne reprezentance pred odhodom na olimpijske igre v Rio.

Tekma med udeleženkama olimpijskega turnirja, Slovenijo in Tunizijo, bo odigrana v nedeljo, 17. julija, ob 18. uri v Dvorani Polaj. Pridite in podprite naše rokometaše na poti v Rio 2016. Vstopnice so v predprodaji od 30. junija dalje po enotni ceni 6 EUR, zagotovite pa si jih lahko v Kavarni DDT, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje. Na dan tekme bo cena vstopnice 8 EUR.

ČLANI, PRIPRAVLJALNE TEKME

Sobota, 16. julija, ob 18.00, Maribor (dvorana Tabor):
SLOVENIJA : TUNIZIJA

VSTOPNICE SO NA VOLJO TUKAJ.

Nedelja, 17. julija, ob 18.00, Trbovlje (dvorana Polaj):
SLOVENIJA : TUNIZIJA

Petek, 22. julij, ob 18.00, Koper (dvorana Bonifika):
SLOVENIJA : HRVAŠKA

Torek, 26. julija, Opatija:
HRVAŠKA : SLOVENIJA

Četrtek, 4. avgusta, Rio de Janeiro:
SLOVENIJA : DANSKA