8. 7. 2016

Vodstvo Lige SEHA sprejelo slovenski ekipi

Ob bok sprejetju slovenskih klubov pod okrilje Lige SEHA je vodstvo potrdilo tudi osem drugih udeležencev regionalnega tekmovanja, ki se po kakovosti vse bolj približuje nemški in francoski ligi. - kar šest jih bo namreč zagotovo igralo tudi Ligi prvakov, za katero se bori tudi Gorenje Velenje. V sezoni 2016/17 bodo v regionalnem tekmovanju nastopili madžarski prvak, prvak Lige SEHA in evropski podprvak Telekom Veszprem, hrvaška predstavnika PPD Zagreb in Nexe Našice, makedonska predstavnika Vardar in Metalurg, slovaški Tatran Prešov, beloruski Brest Meškov in bosanski Izviđač Ljubuški.

Vsa moštva se bodo med seboj pomerila dvakrat, najboljši štirje pa še na zaključnem turnirju. Tekmovanje se bo začelo 6. oziroma 7. septembra.

Dvajsetkratni državni prvaki Celjani in trikratni zmagovalci državnega prvenstva Gorenje bodo tako v Zlatorogu in Rdeči dvorani gostili devet vrhunskih rokometnih spektaklov v regionalnem tekmovanju.

Celjani si ob bok elitni ligi prvakov lahko letos obetajo rekorden obisk, ki bo verjetno prvič v zgodovini kluba presegel 50.000 navijačev v eni sezoni. Sezonske vstopnice si lahko vsi ljubitelji ekipe iz tretjega največjega mesta v Sloveniji zagotovite že zdaj in sicer TUKAJ. S sezonsko vstopnico RK Celje PL ponuja 20-odstotni popust na storitve v zdraviliškem kompleksu Thermana Laško (ugodnost velja za bazenske storitve, savne in wellness ter celotno ponudbo zdravstvenih in rehabilitacijskih storitev) ter stalni, 10-odstotni popust v klubski trgovini, v kateri boste lahko našli številne spominke, navijaške artikle, vselej pa so na voljo tudi produkti primerni za rojstnodnevna darila, obletnice. Cena sezonske vstopnice za nove imetnike je 125 EUR, za dozdajšnje pa 100 EUR.