19. 10. 2017

Na reprezentančne priprave tudi Grega Okleščen

Slovenski selektor Veselin Vujović je na prvi ciklus priprav za EP 2018, ki se začenja v nedeljo, vpoklical Grego Okleščna, ki bo zamenjal poškodovanega Boruta Mačkovška, ki ima težave s komolcem.

22-letni rokometaš, ki brani barve novomeške Krke, bo prvič med kandidati za nastop na tekmi slovenske reprezentance, ki bo prihodnji teden odigrala dve pripravljalni tekmi proti gostiteljici evropskega prvenstva Hrvaški - v četrtek, 26. oktobra, ob 18.00 v Stožicah ter dva dni kasneje ob 20.15 v Zagrebu.

Ljubljanska pripravljalna tekma s Hrvaško bo imela v Stožicah tudi praznični pridih - Rokometna zveza Slovenije bo namreč pred članskim dvobojem priredila "Pozdrav legendam", poseben športno-humanitaren dogodek, na katerem se bodo zbrali rokometaši, ki so zastopali barve naše države v zadnjih 25 letih. Na tem seznamu je 98 igralcev, izkupiček pa bo RZS namenil za zdravljenje nekdanjega slovenskega reprezentanta Nenada Stojakovića. Vstopnice, ki veljajo za obe tekmi v Stožicah, se zelo dobro prodajajo, saj je zasedenih že prek 4.000 sedežev.

Vstopnice za oba dogodka v Stožicah so na voljo tukaj, vseh prodajnih mestih sistema Mojekarte, med drugim tudi bencinskih servisih Petrol. 

ČLANI, PRIPRAVLJALNE TEKME

Ljubljana (Stožice), četrtek, 26. oktobra, ob 16.30:
TEKMA LEGEND SLOVENSKEGA ROKOMETA

Pripravljalna tekma članske reprezentance, ob 18.00:
SLOVENIJA : HRVAŠKA

Zagreb (Arena Zagreb), sobota, 28. oktobra, ob 20.15:
HRVAŠKA : SLOVENIJA