28. 2. 2017

Cenejše vstopnice za družinski sektor

Slovenska moška članska rokometna reprezentanca bo v okviru kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2018 na Hrvaškem v sredo, 3. maja, ob 20.00 v Stožicah odigrala tekmo z aktualnimi evropskimi prvaki, rokometaši Nemčije.

Rokomet postaja vse bolj popularen po celotni Sloveniji, največ zaslug za to pa ima prav naša reprezentanca, ki se je januarja na svetovnem prvenstvu v Franciji povzpela vse do tretjega mesta. Rokometna zveza Slovenije je zato pripravila posebno ponudbo za vse družine, ki si želijo ogledati tekmo z Nemčijo in rokomet tako še bolj približati različnim rodovom.

POSEBNA PONUDBA: Cena vstopnic za družinski sektor dvorane v Stožicah (tribuna AB) je 24 EUR za dve odrasli osebi in enega ali dva otroka do 10. leta, oziroma 12 EUR za eno odraslo osebo in enega ali dva otroka do 10. leta. Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo čim prejšnji nakup.

Količina družinskih vstopnic je omejena, zato vsem zainteresiranim priporočamo, da si jih zagotovijo čim prej.

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018, SKUPINA 5, 3. KOLO

Ljubljana, sreda, 3. maj, ob 20.00:
SLOVENIJA : NEMČIJA

Ostale tekme:
NEMČIJA : SLOVENIJA (6. maj)
ŠVICA : SLOVENIJA (14./15. junij)
SLOVENIJA : PORTUGALSKA (17./18. junij, Koper)