2. 5. 2017

Cingesar in Kavtičnik na voljo za fotografiranje z medaljo in navijači

Darko Cingesar in Vid Kavtičnik bosta obiskovalcem tekme Slovenija : Nemčija (3. maj, 20.00, Stožice) ponudila posebno doživetje.

Kljub temu, da zaradi poškodbe ne bosta mogla zaigrati na tekmi slovenske bronaste reprezentance proti evropskim prvakom Nemcem, bosta Darko Cingesar in Vid Kavtičnik kot gosta pomembnega sponzorja Rokometne zveze Slovenije NLB-ja pripotovala v Ljubljano, kamor prinašata tudi osvojeno medaljo s svetovnega prvenstva 2017. Z njo bosta vsem obiskovalcem športnega spektakla leta v Stožicah na voljo v sredo od 18.15 do 19.45 na vhodu C spodnjega ringa dvorane.

Zagotovo imajo športni navdušenci tako le še razlog več za obisk tekme, za katero si lahko vstopnice še vedno zagotovijo po le 5 ter 8 EUR, in sicer na tej povezavi, vseh prodajnih mestih sistema Moje karte in bencinskih servisih Petrol. Na dan tekme bo blagajna v Stožicah odprta od 18.00 dalje, ko se bodo za vse obiskovalce tudi odprla vrata dvorane.

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018

3. kolo, Ljubljana (Stožice), 3. maj, ob 20.00:
SLOVENIJA : NEMČIJA

Nagovor Kavtičnika: