23. 5. 2017

Za nami 1. področni zaključni festival v mini in cici rokometu

V soboto, 13. maja, je v Cerkljah potekal 1. področni zaključni festival v mini in cici rokometu za dečke in deklice, na katerem je sodelovalo 200 rokometašev 21 ekip.

RK Cerklje je z organizacijo navdušil 9 ekip deklic (RK Krim Merkator, RK Ljubljana, ŽRK Tržič, ŽRK Krka in RK Olimpija) in 12 ekip dečkov v obeh kategorijah (RK Radovljica, RK Cerklje, RK Urbanscape Loka, OŠ Ivana Groharja Škofja Loka, OŠ Škofja Loka Mesto in RD Alples Železniki) ter njihove navijače.

200 mladih rokometašev in rokometašic je odigralo po 4 tekme, kjer je bil poudarek predvsem na uživanju v rokometni igri, fair playu, zabavi ter druženju. Na otvoritvi je bil izveden tudi fair play protokol, prek katerega so organizator, starši, sodniki, igralci ter trenerji prebrali Sportikus prisego ter tekme odigrali po vodilu fair play vodi naprej!

Na festivalu so bili naj fair play igralke in igralci tudi nagrajeni. Mladi nadobudni rokometaši in rokometašice bodo svoje znanje pokazali še na ostalih področnih zaključni festivalih, ki se bodo odvijali konec maja in v začetku junija.