7. 4. 2019

Reprezentanca se je zbrala na pripravah v Zrečah

Slovenske rokometaše v naslednjem tednu čakata dve tekmi proti Nizozemski. 

Po kratkih pripravah, bodo igralci v sredo zjutraj iz zagrebškega letališča odleteli proti Almereju, kjer jih v četrtek ob 19.30 čaka prvi obračun z Nizozemsko. Povratna tekma bo odigrana v dvorani Zlatorog v Celju, 14. aprila ob 17.00.

Na zboru reprezentance se je zbralo šest reprezentantov, saj ima večina še klubske obveznosti in se bodo ekipi pridružili v ponedeljek. Med manjkajočimi je tudi selektor Veselin Vujović, ki se izbrani vrsti pridruži v nedeljo zvečer.

Vzdušje med reprezentanti je dobro, kar je potrdil tudi Blaž Janc. "Kot vedno rad poudarim je nekaj najlepšega priti domov in spet videti reprezentančne soigralce. Jutri bomo že v popolni postavi, tako da nas danes čaka nekoliko bolj sproščen začetek, od jutri naprej pa se priprave začnejo na polno. Misli so že popolnoma usmerejene proti obema tekmama  z Nizozemsko, vemo kaj nas čaka, v poštev prideta smo dve zmagi in zato bo treba trdo delati ter verjamem da nam bo tako uspelo."

Poleg Janca, so bili od povabljenih rokometašev prisotni še Tilen Kodrin, Urh Kastelic, Rok Zaponšek, Rok Ovniček in Vid Poteko.


KVALIFIKACIJE ZA EP 2020, SKUPINA 4

Četrtek, 11. aprila 2019, ob 19.30:
NIZOZEMSKA : SLOVENIJA

Nedelja, 14. aprila 2019, ob 17.00:
SLOVENIJA : NIZOZEMSKA