9. 12. 2020

Kapetanka Grosova in Meta predstavljata 4. MAKSI izziv

Prejšnji teden sta Roko in Meta pripravila vajo za tokratni 4. MAKSI izziv. Slednjega ob Meti predstavlja kapetanka ženske članske reprezentance, Ana Gros.


Nov MAKSI izziv je povezan s plankom na kolenih, pri čemer s hrbta ne sme pasti predmet, ki ga tja položi nekdo izmed bližnjih. V tem položaju je potrebno vztrajati 20 sekund. Podrobnejša navodila so dostopna v video zapisu.


Otroci do vključno 5. razreda osnovne šole lahko v žrebu za nagrade tretjega izziva akcije Mini rokomet, MAKSI izzivi sodelujejo tako, da posnamejo uspešno opravljen izziv in posnetek posredujejo na enega izmed spodnjih naslovov. Ob pošiljanju pripišite ime in priimek otroka ter razred in osnovno šolo, ki jo obiskuje.


POSNETKE OPRAVLJENIH IZZIVOV Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:


Posnetke zbiramo do torka, 15. decembra 2020, do 10. ure.  Pet izžrebancev bo prejelo praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi.


Pridno in uspešno opravljanje MAKSI izziva želimo!

DOSEDANJI MAKSI IZZIVI
Mini rokomet, MAKSI izzivi je nov projekt Rokometne zveze Slovenije. Namenjen je otrokom do vključno 5. razreda osnovne šole, ki so v času karantene ostali brez rokometne aktivnosti v okviru klubskih treningov ali šolskih krožkov.