4. 11. 2020

Čas je za prvi MAKSI izziv!

Mini rokomet, MAKSI izzivi, nov projekt Rokometne zveze Slovenije, ki namenjen otrokom do vključno petega razreda osnovne šole, je ugledal luč sveta. Sedaj je čas, da vse malčke povabimo k prvemu izzivu.

Sanje vsakega mladega rokometaša ali rokometašice so, da nekoč zaigra v reprezentančnem dresu. Osnova na poti do tja je seveda trdo delo na treningih, je pa ob tem prisotnih še kar nekaj dejavnikov. Eden izmed njih je zagotovo tudi ta, da na delu opazujejo svojega vzornika ali vzornico. Seveda ob tem ne gre brez navijanja in stiskanja pesti za naše rokometne asinje in ase.

Roko in Meta sta se tako domislila, da prvi izziv posvetita spremljanju slovenske moške članske reprezentance, ki se bo to nedeljo ob 15. uri v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v gosteh pomerila s Turčijo. Fantje bodo potrebovali podporo pred malimi zasloni (tekmo bo v živo prenašala TV Slovenija 2), ki pa naj bo vselej športnega duha. 

Ob pomoči staršev naj otroci posnamejo video ali fotografijo svojega navijanja med tekmo in navijaški utrinek posredujejo na enega izmed spodnjih naslovov. Ob pošiljanju pripišite ime in priimek otroka ter razred in osnovno šolo, ki jo obiskuje.

NAVIJAŠKE UTRINKE Z NESTRPNOSTJO PRIČAKUJEMO:
Izmed vseh prejetih navijaških utrinkov, ki bodo na zgoraj navedene naslove prispeli do torka, 10. novembra 2020, do 10. ure, jih bomo izžrebali pet, ki bodo prejeli praktične nagrade partnerjev projekta Mini rokomet, MAKSI izzivi.