14. 9. 2021

V petek v Golovcu tekma legend Celja in Veszprema

V petek bo v dvorani Golovec tekma legend Celja in Veszprema. V kolikor bi si jo želeli ogledati, je na voljo brezplačno, a omejeno število vstopnic, prav tako pa bomo poskrbeli za možnost ogleda tekme na YouTube kanalu RK celje Pivovarna Laško.

V petek, 17. septembra ob 17.30h, bo v dvorani Golovec, v okviru Mednarodnega obrtnega sejma, potekala revialna rokometna tekma legend RK Celje Pivovarna Laško in Telekom Veszprema.

Namreč letošnji glavni partner sejma je Madžarska in na željo njenega veleposlaništva v Sloveniji, bosta naš klub ter madžarski Veszprem, v času MOS odigrala revialno srečanje legend obeh klubov. Našo ekipo na tej tekmi bo vodil Stanko Anderluh, ki je nedolgo nazaj še aktivno deloval v našem klubu. Po njegovem slovesu, ki se je zgodil v času, ko je naše dvorane zaprla koronakriza, se še nismo uspeli na primeren način posloviti od njega, zato želimo izkoristiti to priložnost in se v okviru te tekme tudi njemu zahvaliti za njegovo delo.

Vrste Celja bodo zastopali številni nekdanji asi rokometne igre, svoj prihod so potrdili Luka Žvižej, Uroš Zorman, Rastko Stefanović, Dušan Podpečan, Beno Lapajne, Matjaž Brumen, Alem Toskić, Uroš Šerbec, Roman Pungartnik, Branko Bedekovič, Tomaž Tomšič, Rok Praznik, Robi Šafarič in Marko Oštir. 

Na drugi strani so prihod potrdili Sterbik Árpád, Iváncsik Gergő, Iváncsik Tamás, Nagy László, Pásztor István, Fazekas Nándor, Ivo Diaz, Schuch Timuzsin, Gulyás István, Nikola Eklemović in Carlos Perez.

Skratka šlo bo za zelo zanimivo tekmo, ki bo seveda potekala v legendarnem okolju dvorane Golovec. Tekmo si bo mogoče ogledati tudi v živo, na sedežu kluba je na voljo omejeno število brezplačnih vstopnic, ki omogočajo vstop na tekmo. Poleg tega bomo organizirali tudi prenos tekme na klubskem YouTube kanalu. Enako kot povsod drugod, pa je tudi tukaj pogoj za vstop PCT.