10. 10. 2021

Slovenke bo na današnji tekmi vodila Mijatovićeva

Slovensko žensko člansko rokometno reprezentanco to nedeljo čaka povratna tekma z Norvežankami v pokalu EHF Euro. V nov obračun z evropskimi prvakinjami, ki se bo v dvorani Stožice začel ob 17.30, se bodo slovenske rokometašice podale brez selektorja Dragana Adžića.


Črnogorski strokovnjak se je zaradi situacije v družini, v soglasju z vodstvom Rokometne zveze Slovenije, predčasno vrnil v domovino. Namesto njega bo ekipo na nedeljski tekmi vodila nekdanja slovenska reprezentantka in Adžićeva pomočnica Branka Mijatović.


Po tehničnem sestanku je znanih tudi 16 rokometašic, ki bodo zaigrale v dresu Slovenije. Na krilnih položajih bodo igrale Maja Svetik, Nena Černigoj, Tija Gomilar Zickero in Alja Varagić, zunanjo linijo bodo sestavljale Tjaša StankoEma Hrvatin, Elizabeth Omoregie, Nina Zulič, Nuša Fegic, Nina Žabjek, Barbara Lazović in Dominika Mrmolja, na črti se bosta borili Aneja Beganović in Nataša Ljepoja, med vratnicama pa bosta stali Amra Pandžić ter Maja Vojnovič.


Vstopnice za spektakel v ljubljanski dvorani Stožice so na voljo na vseh prodajnih mestih mreže Eventima (seznam je na voljo TUKAJ) ter preko spletne strani eventim.si (spletni nakup).