11. 1. 2023

Lidlova akcija "Podpiramo žensko moč" nominirana za akcijo leta!

Sponzor slovenskih rokometnih reprezentanc Lidl Slovenija je v času novembrskega evropskega prvenstva s slovenskimi rokometašicami pripravil posebno akcijo Podpiramo žensko moč, s katero so opozarjali na velike razlike, ki še vedno obstajajo med ženskim in moškim športom.
Ustvarjanje boljšega, pravičnejšega sveta in družbena odgovornost sta dve pomembni usmeritvi Lidla Slovenija, zato so v trgovskem podjetju preko sponzorstva Rokometne zveze Slovenije vso pozornost namenili ženski reprezentanci. Projekt je v času evropskega prvenstva, največjega ženskega športnega dogodka v zgodovini samostojne Slovenije zajel širno državo in naletel na izjemen odziv.

Dober glas je segel tudi Marketing magazina, ki je projekt uvrstil med nominirana dela za MM-ovo akcijo leta. Podpiramo žensko moč je bila ena izmed 213 prijavljenih oglaševalskih akcij, uredništvo Marketing magazina pa jo je uvrstilo med 10 finalistk. S pomočjo bralcev bo slednji izbral končno zmagovalko.

Glasovanje poteka na Facebook strani Marketing magazina. Za akcijo Podpiramo žensko moč lahko glasujete tako, da kliknete na povezavo spodaj, ter pritisnete všeček ob podobi akcije Lidl Slovenija s slovenskimi rokometnimi reprezentantkami Ano GrosElizabeth OmoregieNino Zulić in Nino Žabjek.
POVEZAVA DO GLASOVANJA ZA AKCIJO "PODPIRAMO ŽENSKO MOČ"
Glasovanje poteka do petka, 13. januarja 2023 do 9. ure.
PORPIRAMO ŽENSKO MOČ (LIDL SLOVENIJA IN ROKOMETNA ZVEZA SLOVENIJE)