11. 1. 2023

Tadej Mazej do poletja 2024 ostaja v klubu iz knežjega mesta

Tadej Mazej ostaja zvest klubu iz knežjega mesta. Petindvajsetkratni slovenski prvaki v rokometu iz Celja so z Mazejem sklenili enoletno podaljšanje pogodbe. Krilni igralec bo v dvorani Zlatorog nastopal vsaj do poletja 2024, so objavili na klubski spletni strani.

"Izjemno sem vesel, da smo se dogovorili za novo pogodbo. Celje Pivovarna Laško je rokometna institucija, ne le v slovenskem, ampak tudi v evropskem merilu, zato odločitev ni bila težka. Želja je, da smo še naprej rezultatsko uspešni, da posegamo po najvišjih mestih in da je naš klub še naprej stalnica v ligi prvakov. Trenutno smo sredi sezone, ki jo želimo skleniti z naslovom državnih prvakov, v ligi prvakov pa na preostalih obračunih pokazati čim boljše predstave," je ob sklenitvi nove pogodbe dejal 24-letni rokometaš, ki se je v minulih dneh mudil na pripravah slovenske reprezentance.

Mazej, ki se najbolje znajde na položaju levega krila, si je dres Celja Pivovarne Laško prvič nadel v sezoni 2020/21, v tem času pa je postal eden izmed nosilcev zasedbe trenerja Alema Toskića.