5. 2. 2024

Razpis za organizacijo zaključnih turnirjev Pokala Slovenije 2023/2024

Rokometna zveza Slovenije objavlja razpis za organizacijo zaključnih turnirjev Pokala Slovenije 2023/2024 v ženski in moški konkurenci.

 

Datum izvedbe obeh turnirjev je:


  • V moški konkurenci(M): petek, 5. in sobota, 6. april 2024.
  • V ženski konkurenci(Ž): sobota, 20. in nedelja, 21. april 2024.

 

Vloge, oziroma ponudbe je možno oddati pisno ali elektronsko. V primeru pisnega prejema vloge, bo ta odprta na dan pregleda vlog, ki bo 1. 3. 2024.

 

Naslov za pošiljanje vlog:

  • e-naslov tekmovanje@rokometna-zveza.si, v ZADEVI mora biti navedeno ime »Prijava za organizatorja F4 Pokala Slovenije – Ž / M (eno ali drugo)«, ter v elektronskem sporočilu razviden polni naslov kluba, oziroma organizatorja;
  • Rokometna zveza Slovenije, Leskoškova 9 e, p.p. 535, 1000 Ljubljana. Ponudbe morajo biti v zaprtih ovojnicah poslane na naveden naslov, najkasneje na zadnji dan razpisa (velja poštni žig). Na ovojnici mora biti razviden: polni naslov kluba, oziroma organizatorja in pripis »Prijava za organizatorja F4 Pokala Slovenije – Ž / M (eno ali drugo) – NE ODPIRAJ«
  • V primeru oddaje ponudbe po pošti, se obvezno istočasno na zgornji e-naslov najavi prijavo za organizacijo.

 

Zadnji dan za prejem vloge, oziroma ponudbe je SREDA, 28. 2. 2024.

 

Izbira organizatorjev bo potekala v skladu s Pogoji za organizacijo zaključnih tekem Pokala Slovenije, ki so priloga tega dokumenta in sicer v petek, 1. marca 2024.

 

Za vsa morebitna vprašanja in informacije smo vam z veseljem na voljo na zgornjem e-naslovu in se vam že v naprej zahvaljujemo za prijavo.