30. 11. 2009

Na ponedeljkovem dveurnem treningu na Kodeljevem so se zbrali vsi vabljeni igralci

Drugi ponedeljek zapored so se na skupnem treningu zbrali slovenski članski reprezentanti, ki si rokometni kruh služijo v klubih v Sloveniji. Pod vodstvom selektorja Zvonimirja Serdarušića so v dvorani na Kodeljevem trenirali nekaj več kot dve uri.

 

Gre za zdaj že tradicionalne reprezentančne ponedeljke. Uvedel jih je selektor Serdarušić z namenom, da igralci in strokovno vodstvo skupaj preživijo čim več časa in opravijo kar se da veliko dela pred sklepnim delom priprav na evropsko prvenstvo v Avstriji, ki se začenja čez 48 dni.

Na današnjem treningu je prisostvovala petnajsterica igralcev (odzvali so se vnovič vsi) ter celotno strokovno vodstvo moške članske reprezentance Slovenije. Predvsem so ponavljali že znane taktične različice, poskušali pa so tudi z nekaterimi novostmi.

Slovenska reprezentanca se bo sicer v celotni igralski zasedbi zbrala šele po božičnem dnevu, ko se bo tudi začel zadnji del priprav na Euro 2010. Prva tekma na EP čaka Slovenijo 19. januarja 2010 proti Švedski.Prvi reprezentančni ponedeljek uspel

 

Euro 2010 - celoten spored