2. 12. 2009

Direktor moških reprezentanc Roman Pungartnik se je srečal s trenerji mlajših selekcij

Direktor moških rokometnih reprezentanc Roman Pungartnik se je danes na sedežu Rokometne zveze Slovenije sestal s trenerji mlajših moških selekcij. Produktiven sestanek bo postal tradicionalen, saj si vsi želijo napredka in novih idej.

Na delovnem sestanku so bili prisotni trener kadetske reprezentance (U-18) Tomaž Juršič, trenerja reprezentanc dečkov (U-16 in U1-14), Saša Prapotnik in Marjan Potokar, ter koordinatorja reprezentanc Uroš Mohorič in Gregor Pečovnik. Direktor reprezentanc Roman Pungartnik je podal mnenje glede videnja delovanja reprezentančnega podmladka in pozval vse k produkciji novih idej in zamisli, ki bi dvignile kvaliteto v slovenskem rokometu.

Prav tako so svoje mnenje podali tudi vsi trije trenerji, hkrati pa opozorili na področja, na katerih so se v preteklosti pojavljale težave. Vsi bodo težave in zaplete v prihodnosti reševali skupaj.

Odločili so se tudi za pogostejša snidenja vseh, saj le dobra komunikacija prinaša sodelovanje in skupinsko stremljenje k zastavljenim ciljem.