23. 12. 2011

Mladinci bodo v Novem mestu in Ljubljani opravili štiri treninge in odigrali tekmo s Krko

Kandidati za moško mladinsko reprezentanco Slovenije bodo v naslednjem tednu opravili (ponedeljek in sreda) štiri pregledne treninge v Novem mestu in Ljubljani. Poleg tega bodo odigrali tudi pripravljalno tekmo z moštvom novomeške Krke.

Trener slovenske moške mladinske reprezentance Slavko Ivezič je na tokratno akcijo povabil 18 igralcev iz dvanajstih klubov. Zbor vabljenih igralcev in članov vodstva reprezentance je v ponedeljek, 26. decembra 2011, ob 9.30 v športni dvorani Marof v Novem mestu.

V Novem mestu bodo slovenski mladinci opravili dva pregledna treninga in odigrali tekmo z domačim klubom Krka. Dva dni pozneje (sreda, 28. december 2011) se bodo igralci in člani reprezentančnega vodstva zbrali v Ljubljani, kjer bodo opravili še dva treninga.

PROGRAM REPREZENTAČNIH AKCIJ:

Ponedeljek, 26. december 2011:

ob 9.30: zbor in sestanek - športna dvorana Marof v Novem mestu

od 10.00 do 12.00: trening

ob 13.00: kosilo

od 15.30 do 17.00: trening

ob 17.00: tekma Krka - Slovenija (letnik 1992)

Sreda, 28. december 2011:

ob 9.00: zbor in sestanek - Ljubljana

od 9.30 do 11.30: trening

ob 12.30: kosilo

od 14.00 do 16.00: trening.

Igralci morajo s sabo prinesti športno opremo, žogo in reprezentančno opremo Kempa. Za vse dodatne informacije je trener reprezentance Slavko Ivezič dosegljiv na telefonski številki 041/414-788.

VABLJENI IGRALCI:

Priimek Ime Klub