26. 5. 2011

Fotoreportaža s snemanja reklamnega spota za junijski reprezentančni spektakel v Stožicah

V nedeljo, 12. junija 2011, se v Stožicah obeta dvojni spored - tekmi Slovenije proti Franciji in Ukrajini. Oglejte si fotoreportažo s snemanja reklamnega spota za reprezentančni spektakel, na katerem so sodelovali Ana Gros, Dragan Gajič, Boris Denič in Tone Tiselj.

 

Dvojni reprezentančni dogodek ima naslov "dve tekmi, en cilj", za njegovo napoved pa so reprezentantka Ana Gros, reprezentant Dragan Gajič, selektor moške članske reprezentance Boris Denič in selektor ženske članske izbrane vrste Tone Tiselj v dvorani v Stožicah posneli reklamni spot (napovednik).

 

Člani moške reprezentance in selektor Denič so se v vlogo igralcev postavili že pred marčevsko tekmo proti Poljski, ko so za takratni dvoboj v kvalifikacijah za EP 2012 posneli zanimiv spot oziroma napovednik. Zgolj za osvežitev spomina: tekma se je letošnjega marca odvila v čudovitem vzdušju v polni dvorani v Stožicah, za nameček pa so naši še premagali Poljake in se močno približali uvrstitvi na EP v Srbiji.

 

Tokrat se v Stožicah zopet obeta rokometni praznik, to pot še z bogatejšim programom, saj bosta na isti dan (v nedeljo, 12. junija 2012) nastopili obe reprezentanci: članice bodo na povratni kvalifikacijski tekmi za letošnje SP v Braziliji gostile Francijo (ob 14.00), moški pa bodo (ob 16.30) proti Ukrajini še zadnjič nastopili v kvalifikacijskem ciklusu za EP 2012.

 

Za podoben namen kot marca (odlično vzdušje pred številnimi gledalci) sta reprezentanci znova združili moči tudi v oglasu. Tako so se ponoči v dvorani v Stožicah posneli spot, v katerem nastopajo Ana Gros, Dragan Gajič, Boris Denič in Tone Tiselj. Kljub pozni uri je snemanje minilo v zelo prijetnem vzdušju, še posebej zanimivo pa je bilo snemanje nekaterih kadrov, pri katerih akterji niso mogli zadrževati smeha, zaradi česar je bilo potrebno narediti nekaj ponovitev. Sicer pa sta dobra volja in optimizem pred zedinjenim slovenskim rokometnim dogodkom zagotovo dobra popotnica.

 

K temu, da bi v Stožicah še enkrat doživeli rokometni praznik, je nasproti pristopila tudi Rokometna zveza Slovenije, ki je ponudila zelo ugodne cene vstopnic. Obe tekmi si bo namreč mogoče ogledati le za 12 evrov, vstopnice pa je mogoče kupiti na prodajnih mestih Eventima ter ostalih standardnih prodajnih mestih.