23. 9. 2011

Trener pripravnik (1. stopnja) in trener rokometa (2. stopnja) - nova razpisa za usposabljanje

Zaradi velikega zanimanja rokometnih trenerjev za usposabljanja za nazive "Trener pripravnik" in "Trener rokometa" je Inštitut za šport na Fakulteti za šport v Ljubljani razpisal navedene usposabljanja. Za trenerja pripravnika bo usposabljanje med 7. in 16. oktobrom 2011, za trenerja rokometa pa med 21. oktobrom in 6. novembrom 2011.

Rokometna zveza Slovenije in Fakulteta za šport (CVUŠ) objavljata razpisa za naziv TRENER PRIPRAVNIK (1. stopnja usposobljenosti) in TRENER ROKOMETA (2. stopnja usposobljenosti). Usposabljanje za trenerja pripravnika bo potekalo od 7. do 16. oktobra 2011, zadnji rok za prijavo pa je ponedeljek, 3. oktobra 2011. Usposabljanje za trenerja rokometa bo od 21. oktobra do 6. novembra 2011, zadnji rok za prijavo pa je ponedeljek, 17. oktobra 2011. Vodja usposabljanja je dr. Marko Šibila, število prostih mest 25, usposabljanje pa bo potekalo v Ljubljani.

Dodatne informacije dobite na elektronskem naslovu miha.kurner@fsp.uni-lj.si in na telefonski številki 01/520-77-52.

Naslednja predvidena usposabljanja, ki bodo financirana s strani Evropskih socialnih skladov, se bodo izvajala v aprilu in maju 2012.

V spodnjih priponkah najdete oba razpisa (datumi, pogoji prijave, prijavnina, priznanja, informacije...) in prijavnico.

RAZPIS USPOSABLJANJA - TRENER PRIPRAVNIK (1. stopnja usposobljenosti)RAZPIS USPOSABLJANJA - TRENER ROKOMETA (2. stopnja usposobljenosti)PRIJAVNICA ZA USPOSABLJANJE