30. 9. 2011

RZS in turistična agencija Koratur predstavila aranžmaje za EP 2012 za moške v Srbiji

Franjo Bobinac (predsednik RZS) in Alen Zlodej (predstavnik turistične agencije Koratur) sta predstavila aranžmaje za evropsko prvenstvo za moške v Srbiji leta 2012. Vse aranžmaje si lahko ogledate v priponkah.

 

Na Euru 2012 v Srbiji bo moška članska reprezentanca Slovenije nastopila v skupini D v Vršcu, njeni nasprotniki pa bodo Hrvaška, Islandija in Norveška. RZS je v sodelovanju s turistično agencijo Koratur pripravila aranžmaje in enodnevne izlete za slovenske navijače, ki si bodo tekmovanje v Srbiji ogledali v živo.

 

Na razpolago so petdnevni (z odhodi iz Ljubljane, Maribora, Celja in Kopra; po potrebi za večje organizirane skupine tudi iz drugih slovenskih mest) in tridnevni aranžmaji po zelo ugodnih cenah. Poleg tega sta na razpolago še dva enodnevna izleta (Krušedol-Petrovaradin-Novi Sad in Topola-Avala-Oplenac).

 

 

Prodajna mesta: Turistična agencija Ravne na Koroškem, TA Slovenj Gradec, Eventim (Ljubljana) in Tao Turizem (Ljubljana).

 

 

Vse aranžmaje si lahko ogledate v spodnjih priponkah in na spletni strani turistične agencija Koratur -  TUKAJ  .

 

 

Franjo Bobinac, predsednik RZS: "Želim si, da bi se slovenska reprezentanca v Vršcu počutila kot na domačem igrišču. Prepričan sem, da nam bo to s pomočjo naših zvestih navijačev tudi uspelo. Igrali bomo v skupini, v kateri bo vsaka tekma derbi in tudi že odločilna, zato bo podpora navijačev še toliko pomembnejša. Na kvalifikacijski tekmi s Poljsko smo napolnili Stožice, zdaj bomo še dvorano v Vršcu."

 

Alen Zlodej, predstavnik turistične agencije Koratur: "Zakupili smo komplete vstopnic, skupaj 1310. Večina je vključenih v naša aranžmaje, nekaj pa jih bo tudi v prosti prodaji. Naša želja je, da bi čim več ljudi privabili na tekmovanje v Srbijo. Poleg petdnevnih in tridnevnih aranžmajev smo pripravili tudi dva enodnevna izleta v času, ko reprezentanca Slovenije na evropskem prvenstvu ne bo imela tekem. Imeli bomo tudi slovensko hišo za navijače."

 

 

 

KORATUR-EURO-2012-5DNI-LJUBLJANAKORATUR-EURO-2012-5DNI-MARIBORKORATUR-EURO-2012-5DNI-CELJEKORATUR-EURO-2012-5DNI-KOPERKORATUR-EURO-2012-3DNI-PONUDBA1KORATUR-EURO-2012-3DNI-PONUDBA2KORATUR-EURO-2012-IZLET1KORATUR-EURO-2012-IZLET2