14. 5. 2012

Rokometna zveza Slovenije bo konec avgusta organizirala peti športni kamp za dečke in deklice

V okviru načrtovanih dejavnosti bo Rokometna zveza Slovenije (RZS) tudi letos organizirala športni kamp, ki bo že peti po vrsti. Nanj so vabljeni kandidati za reprezentanco dečkov in deklic letnika 1998 in mlajših.

 

 

Namen kampa je navdušiti otroke za rokometno igro, promovirati športni način obnašanja in zdrav način življenja, spodbujanje zavedanja nacionalne identitete in odnosa do reprezentanc, razvijati motorične sposobnosti, ki so bistvene za rokometno igro, nadgrajevalo pa se bo tudi tehnično-taktično znanje igralcev in igralk. Kamp bo Rokometna zveza Slovenije letos organizirala v Piranu, udeleženci pa bodo nameščeni v prostorih osnovne šole Piran, ki s svojo lokacijo in infrastrukturo nudi optimalne pogoje za delo.

 

 

Dečki, ki so kandidati za reprezentanco igralcev rojenih leta 1998 in kasneje, bodo imeli kamp v Piranu od 29. avgusta do 1. septembra 2012, na njem pa bodo igralci vadili pod nadzorom trenerjev, ki delujejo v okviru moških rokometnih reprezentanc Slovenije: Boris Denič, Bojan Čotar, Marjan Potokar, Jani Klemenčič, Nikola Radič in David Lipoglavšek.

 

 

Za deklice bo kamp organiziran v terminu od 26. do 29. avgusta. Tudi deklice bodo vadile pod nadzorom trenerjev, ki delujejo v okviru ženskih rokometnih reprezentanc Slovenije.

 

 

Cena športnega kampa, ki zajema namestitev, 4 obroke hrane dnevno (zajtrk, kosilo, malica, večerja) in avtobusni prevoz iz Celja ali Ljubljane je 140 evrov. Prijavijo se lahko igralci in igralke, ki so na seznamih kandidatov za obe reprezentanci.

 

 

Rokometna zveza Slovenije zbira prijave do 22. junija 2012 na naslov: Rokometna zveza Slovenije, Leskoškova 9 e, 1000 Ljubljana ali na številko telefaksa: 01/547 - 66 - 46. Ker je število mesto omejeno, bomo upoštevali prvih 60 prijav.