31. 5. 2013

V nedeljo bo v Hrpeljah revijalna tekma 1. B DRL za ženske in svečana podelitev kolajn za najboljše tri ekipe

Po vzoru na 1. B DRL za moške, bodo klubi 1. B DRL za ženske ob koncu sezone pripravili revijalno tekmo in svečano podelitev kolajn za najboljše tri ekipe v sezoni 2012/13. Gostitelj in organizator tekme je Jadran Bluemarine Hrpelje-Kozina.

Nedelja bo v Hrpeljah, rokometno zapriseženem kraju, svečana.  Ob 15. uri bo revijalna tekma 1. B DRL za ženske, po tekmi pa podelitev pokala za prvo mesto ter kolajn za prvo, drugo in tretje mesto v sezoni 2012/13. Igralke bodo razdeljene na ekipe Zahoda in Vzhoda. Zahod bo vodila Vesna Petrović, trenerka Olimpije, Vzhoda pa Brane Dobnik, trener ekipe iz Nazarij.

Za Zahod bodo igrale: Natalija Kundija, Sanja Bakić, Neža Avbelj, Aleksandra Tomasović, Erna Kožar (vse Olimpija), Eva Zorko, Tina Bajič, Monika Cuder Škrljič, Kristina Petrinja, Križanec Maruša (Ž.U.R.D. Koper), Paula Vouk, Maruša Miklavec, Suzana Poplašen, Tina Svetelšek  (vse Jadran Bluemarine Hrpelje – Kozina), Nensi Panič, Kristina Hozjan (obe Burja Škofije), Manca Završnik (Škofja Loka);

Za Vzhod bodo igrale: Maša Dukarič, Tina Gomilšek, Tjaša Trobas, Tjaša Stanko, Mia Želj, Tea Hofinger (vse Branik), Klavdija Podlesnik, Tea Krajner, Sanja Danojevič, Tamara Bregar, Niki Melavc, Sara Poličnik, Sandra Melavc (vse Nazarje), Sabina Korbus, Laura Pihlar (obe Millennium), Andreja Predanič, Anja Zorko, Anamarija Hotko (vse Brežice);