28. 5. 2014

S Kompasom na kvalifikacijsko tekmo moških reprezentanc Madžarska - Slovenija v Veszprem

Moška rokometna reprezentanca Slovenije bo prvo tekmo dodatnih kvalifikacij za nastop na SP 2015 v Katarju proti Madžarski odigrala v nedeljo, 8. junija 2014, v Veszpremu. Turistična agencija Kompas je pripravila ugodno ponudbo za ogled tekme.


ODHOD: 8.6.2014


ČAS POTOVANJA: 1 dan


NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 40


1. dan, nedelja, 8.6.2014: LJUBLJANA – CELJE – MARIBOR – VESZPREM – LJUBLJANA  


Zbirališče potnikov ob 5.00 uri zjutraj na Dolgem mostu v Ljubljani. Vožnja do Celja (ob 6.00 - dvorana Zlatorog) in Maribora (nova avtobusna postaja, ob 6.45). Sledi vožnja proti Prekmurju in Madžarsko do Veszpréma. Orientacijski ogled glavnih mestnih znamenitosti mesta, ki  ima zelo privlačno lego. Nahaja se namreč na gričih, od koder ulice obdane z meščanskimi hišami vodijo na trge v dolini. Je eno najstarejših madžarskih mest, največjo moč je dosegalo v času prvih kraljev. Pomniki so številne cerkve ter grajsko poslopje, ki se dviga nad mestom.


Po ogledu nekaj prostega časa za samostojne oglede. Ob 14.00 zbor pri dvorani Vezprem ter ogled kvalifikacijske tekme za SP Madžarska - Slovenija. Po končani tekmi prosti čas za uživanje v prelepem madžarskem mestecu. Proti večeru zbor potnikov pri avtobusu in povratek po isti poti proti Sloveniji. Predviden prihod v zgodnjih jutranjih urah.


Cena: 75 €


V ceno je vključeno: avtobusni prevoz na navedenih relacijah s cestnimi in parkirnimi stroški, vstopnica za tekmo (slovenski sektor), orientacijski ogled mesta, vodenje, organizacija in izvedba potovanja.


Možnost nakupa samo vstopnice brez prevoza: 25 evrov.



KOMPASOVA PONUDBA