26. 5. 2014

V soboto, 31. maja, bo na sporedu tradicionalni, že 15. Zasavje Cup v mini rokometu

Vsi mladi rokometni navdušenci, kakor tudi njihovi trenerji in starši, bodo prišli na svoj račun v soboto, 31. maja 2014, ko bo na Dolu pri Hrastniku na sporedu že tradicionalni, 15. mednarodni turnir Zasavje Cup 2014 - odprto prvenstvo Zasavja v mini rokometu. Kot vsa leta doslej, je tudi letošnji slogan mladih rokometašev "Rokometna žoga je naša droga".


Najmlajši rokometaši bodo turnir odprli s tekmami ob 11. uri dopoldan. Predtekmovanje se bo odvijalo v dvorani Dolanka na Dolu pri Hrastniku in v športni dvorani v Radečah, finalni del pa bodo najboljši odigrali v domači dvorani na Dolu. Na turnirju organizatorji pričakujejo okrog 50 ekip mladih rokometašev iz Slovenije in Hrvaške, fantov in deklet - letniki 2003 in 2004 in mlajši.


Vsi udeleženci turnirja, ne glede na rezultat, prejmejo priznanje za svoje igranje na turnirju. Prve tri ekipe v vsaki kategoriji prejmejo še pokale, proglasili bodo tudi najboljše peterke v vseh kategorijah.


Turnir bo poleg igranja imel pester zabavno spremljevalni program. Organizatorji bodo poskrbeli za dobro ter sproščeno počutje udeležencev (s sladoledom ter drugimi dobrotami, turnirskimi majicami, tatooji, merjenjem moči meta na gol, na voljo bodo stojnice s hrano in pijačo ter dodatne različne animacije).


Na zaključku bodo v vseh kategorijah razglasili najboljše peterke, med vse udeležence pa čisto za zaključek spustili balone z lepimi nagradami. Tisti klub, ki bo imel največ sreče, pa bo domov lahko odšel s  prav posebno lepo nagrado - novim TV sprejemnikom.


Pokale bodo podeljevali znani športni gostje iz rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. Vabljeni še enkrat na 15. tradicionalni mini rokometni turnir.



ZASAVJE CUP V MINI ROKOMETU 2014