21. 8. 2014

1. B DRL za moške se bo začela 21. septembra, predsednik združenja ostaja Marko Planinc

Včeraj sta bili v prostorih RZS dve seji združenja klubov 1. B DRL za moške. Na prvi so zaključili zadnjo, na drugi pa začeli z novo sezono. Pri tem so izbrali novo, oziroma staro vodstvo ter opravili žreb parov za novo sezono, ki se bo začela 21. septembra.



Dosedanji predsednik združenja Marko Planinc (Dol TKI Hrastnik) bo to vlogo opravljal tudi v prihodnje, saj je dobil soglasno podporo prisotnih klubov. Njegov namestnik je postal Janez Martinčič (Damahaus Cerklje), v koordinaciji pa so ob komisarju lige Samu Kuzmi še Janez Rigler (Škofljica Pekarna Pečjak) in Davorin Kovačec (Velika Nedelja Carrera Optyl).



V sezoni 2014/15 bo v ligi tekmovalo 14 moštev, opravljen pa je bil tudi žreb številk, oziroma parov prvega kroga. Tekmovanje se bo začelo 21. septembra 2014 in zaključilo 16. maja 2015.



Pari 1. kroga: Grosuplje – Koper 2013, Črnomelj – Dol TKI Hrastnik, Dobova – Damahaus Cerklje, Mokerc Ig – Šmartno Herz, Velika Nedelja Carrera Optyl – Drava Ptuj, Moškanjci-Gorišnica – Brežice, Škofljica Pekarna Pečjak – Radeče MIK Celje.