19. 4. 2016

Nina Jeriček v prihodnji sezoni pri Krimu Mercatorju

Članska ekipa Krima Mercatorja bo v prihodnji sezoni močnejša za kapetanko reprezentance Nino Jeriček, ki je podpisala pogodbo z najuspešnejšim slovenskim ženskim kolektivom vseh časov. Celjanka, ki zna zaigrati na zunanjih položajih, odlično pa se znajde tudi v obrambi, je v karieri igrala za Žalec, Olimpijo in od leta 2011 zza francoski Nimes.

"Upam, da bomo sestavili lepo ekipo in prišli čim dlje v vseh tekmovanjih, v katerih bo igral Krim Mercator. Pred koncem kariere si želim več časa preživet z domačimi, zato mi v tem trenutku najbolj ustreza igranje v Ljubljani," je ob podpisu dejala 32-letna reprezentantka, ki ni edina z novo pogodbo - obstoječo z ljubljansko je namreč podaljšala tudi legendarna vratarka Sergeja Stefanišin.

"Zelo sem zadovoljen z podpisom, saj bo Nina s svojimi izkušnjami pripomogla ekipi. H Krimu Mercatorju smo jo želeli pripeljati že pred leti, saj predstavlja velik doprinos tudi kot kapetanka reprezentance. Sergeja je z igrami v prvi polovici letošnjega leta dokazala svoje znanje, zato sem zelo zadovoljen, da smo z njo podaljšali sodelovanje," je o Nini in Sergeji dejal trener Uroš Bregar.