29. 4. 2016

RK Gorenje Velenje odslej tudi na Snapchatu

V RK Gorenje Velenje so v sezoni 2015/16 popolnoma prenovili zunanjo podobo kluba, dobili sodobno in ažurno spletno stran, edinstven ''flash mob'', posnet sredi Titovega trga, prikupno maskoto, oso Piko in med mnogo drugimi stvarmi velenjskim navijačem pripravili tudi digitalni navijaški center s predikcijsko ligo (več o tem).

Ker pa si v črno-rumenem klubu zares želijo, da bi se med klubom in mladimi navijači in podporniki vzpostavila še trdnejša vez, so se določili tudi za prisotnost na novi platformi – Snapchatu. Izvedbo jim je tokrat omogočil sponzor Telekom Slovenije, ki je tudi uradni pokrovitelj akcije. Rokometni klub Gorenje Velenje gre tako v letošnji sezoni na vseh področjih korak naprej. 

Za kaj torej v novi akciji pravzaprav gre?

Snapchat je mobilna aplikacija, ki jo večina mlajših uporabnikov pametnih telefonov dobro pozna, njen namen pa je, da skozi celoten dan objavljaš kratke videe, slike in zanimivosti, ki se ti dogajajo in si tako v nenehnem stiku s svojimi virtualnimi prijatelji, v našem primeru so to podporniki kluba RK Gorenje Velenje.

Kako bo zadeva funkcionirala v RK Gorenje Velenje?

V povezavi s Telekomom Slovenije, ki je tudi generalni pokrovitelj celotne akcije, ki je Večenjčanom zagotovil mobilni telefon RKGV, so v klubu aktivirali RKGV Snapchat profil.

Klubski telefon, namenjen posebej tej akciji so dobili fantje članske ekipe, ki bodo nato preko klubskega Snapchat profila skozi celoten dan objavljali svoje obveznosti, dogodke in prigode. Tako jih boste lahko spremljali na kavici, treningih, kosilu, pri teku, v garderobi, na sprehodih, ob učenju, počitku, gledanju televizije in igranju s hišnimi ljubljenčki.  

Igralci se bodo na tem novem kanalu sprostili, saj ne gre za uradno, pač pa bolj sproščeno, a še vseeno spoštljivo, komunikacijo z njihovimi navijači. Klubski telefon si bodo fantje med seboj menjavali na dva dni, tako da bo vedno zanimivo spremljati življenje članske ekipe ''z vidika igralca'' v ''zaodrju''. 

Spremljali boste lahko kaj izven rokometnih igrišč počnejo kapetan Staš Skube, naša osa leta Mario Šoštarič, brata Burić, mladi Rok Ovniček in vsi ostali člani ekipe. 

Te zanima?

Skenirajte spodnjo Snapchat kodo in že danes spremljajte, kaj počnejo ose!