28. 5. 2020

Pandev iz Slovenj Gradca v Trebnje

Vodstvo RK Trimo Trebnje zaradi igranja v treh tekmovanjih (Liga NLB, pokal Slovenije in evropsko tekmovanje) sestavlja konkurenčno zasedbo, ki bo imela na vsakem igralnem mestu dovolj rokometašev. Za prihod v Trebnje se je odločil perspektivni levokrilni igralec Matija Pandev (186 cm, 2001), ki prihaja iz Slovenj Gradca.

Pandev sicer iz Koroške prihaja na študij v Ljubljano. V Trebnjem bo prioritetno igral za mladinsko ekipo, ki se želi tudi v novi sezoni boriti za najvišja mesta v državi, prav tako pa bo priključen treningom članskega moštva. Pandev je v minuli sezoni odigral pomembno vlogo v mladinski ekipi Slovenj Gradca. Na petnajstih tekmah je prispeval 72 zadetkov.

Matija Pandev, novi član RK Trimo Trebnje:
"Ob koncu srednje šole sem se vpisal ne fakulteto za strojništvo v Ljubljani in se zavedal, da sodelovanje s Slovenj Gradcem ne bo več možno. Začel sem iskati klub neposredni bližini študija in stvari so se zelo poklopile. Poklicali so me iz Trima in mi ponudili možno igranja v Trebnjem. Ponudbe sem z veseljem sprejel, obenem se zahvaljujem Slovenj Gradcu za vso pridobljeno znanje in izkušnje."