Show menu

Intervjuji - Maj 2009

8. 5. 2009

Renato Vugrinec podpisal dveletno pogodbo s Celjem Pivovarno Laško, Kojić ostaja v klubu

8. 5. 2009 - Za Urošem Zormanom in Alešem Pajovičem je pogodbo z rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško danes podpisal tudi Renato Vugrinec, trenutno še član španskega Portlanda San Antonia. Dosedanje sodelovanje s Celjani je podaljšal tudi srbski krilni igralec Nikola Kojić.
Več
8. 5. 2009

Slovenke in Slovenci dobili nasprotnike za sredozemske igre

8. 5. 2009 - Slovenski članski reprezentanci, ki bosta nastopili na bližajočih se sredozemskih igrah v Pescari v Italiji, sta dobili nasprotnike v prvem delu tekmovanja. Izbranke Primoža Porija bodo igrale v skupini B, četa Mira Požun pa v skupini A.
Več
7. 5. 2009

Cimos se je pritožil zaradi dogodkov na tekmi proti Gorenju in zahteva njeno ponovitev

7. 5. 2009 - Zaradi domnevno spornih dogodkov na sredini tekmi petega kroga končnice za prvaka v prvi ligi MIK proti Gorenju je rokometni klub Cimos iz Kopra vložil pritožbo pri vodji tekmovanja pri Združenju rokometnih prvoligašev Slovenije (ZROPS) in zahteva njeno ponovitev.
Več
6. 5. 2009

Slovenski nasprotniki Nemci na priprave

6. 5. 2009 - Nasprotniki Slovenije v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v Avstriji januarja prihodnje leto se bodo v nedeljo zbrali na tridnevnih pripravah. Nemški selektor Heiner Brand je povabil vse najboljše, a nekateri se zbora ne bodo udeležili.
Več
6. 5. 2009

Dvakrat na Kodeljevem, pa v Hamburgu in Minsku

6. 5. 2009 - Slovenska moška rokometna reprezentanca, ki se bo 1. junija ponovno zbrala, bo morala v enajstih dneh odigrati štiri kvalifikacijske tekme za nastop na Euru 2010 v Avstriji. Tokrat bo gostiteljica Ljubljana, čakata pa jo še obračuna v Hamburgu in Minsku.
Več
5. 5. 2009

Dogovor s Celjani sklenil tudi Aleš Pajovič

5. 5. 2009 - Potem ko se je rokometni klub Celje Pivovarna Laško včeraj tudi uradno dogovoril o vrnitvi Uroša Zormana v rumeno-zeleni dres, so "pivovarji" danes dobili še eno veliko in pomembno okrepitev. Iz Ciudada Reala se namreč po koncu letošnje sezone v mesto ob Savinji vrača nekdanji igralec celjskega kluba Aleš Pajovič.
Več
5. 5. 2009

Velenjčani bodo prvo finalno tekmo pokala EHF proti Gummersbachu igrali doma

5. 5. 2009 - Rokometaši Gorenja bodo prvo finalno tekmo v evropskem pokalu EHF proti Gummersbachu odigrali v Rdeči dvorani - tako je odločil današnji žreb na sedežu EHF na Dunaju. Prva tekma bo 23. ali 24. maja v Velenju, povratna pa 30. ali 31. maja v Nemčiji.
Več
4. 5. 2009

Velenjčani čakajo na torkov ples kroglic

4. 5. 2009 - Na sedežu EHF na Dunaju bodo v torek, 5. maja, ob 11. uri izžrebali gostiteljstva na finalnih tekmah v dveh evropskih pokalih. O tem, kdo bo gostil prva finalna dvoboja v pokalu EHF (Gummersbach ali Gorenje) in pokalu pokalnih zmagovalcev (Valladolid ali Nordhorn), bodo odločale kroglice, medtem ko je po pravilih evropske zveze že vnaprej znano, da bosta prvo tekmo doma imela Kiel (liga prvakov) in Sport Resita (pokal challenge).
Več
4. 5. 2009

Uroš Zorman se iz Španije vrača v domovino

4. 5. 2009 - Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je obvestil slovensko javnost o vrnitvi slovenskega reprezentanta in trenutno člana Ciudada Reala Uroša Zormana v Celje. V prihodnji sezoni bo znova nosil dres "pivovarjev", v katerem je leta 2004 osvojil evropski naslov. Do dokončnega dogovora je prišlo danes.
Več
4. 5. 2009

Slovenski mladinci na SP v skupini s Švedsko, Estonijo, Nizozemsko, Libijo in Grenlandijo

4. 5. 2009 - Po današnjem žrebanju predtekmovalnih skupin za svetovno prvenstvo, ki bo od 6. do 19. avgusta v Egiptu, so znani nasprotniki mladinske reprezentance Slovenije. V skupini C se bodo naši rokometni upi pomerili s Švedsko, Estonijo, Nizozemsko, Libijo in Grenlandijo.
Več