Show menu

Intervjuji - Apr 2020

7. 4. 2020

Grojzdek prva okrepitev Trima Trebnjega

7. 4. 2020 - Potem ko Adam Seferović s koncem sezone zapušča trebanjski klub, ga bo v naslednji sezoni zamenjal Žan Grojzdek, ki se v Trebnje vrača po treh sezonah.
6. 4. 2020

Panjtar ostaja v osjem gnezdu vsaj do poletja 2022

6. 4. 2020 - Vodstvo velenjskega kluba, kljub postopnim nižanjem stroškov svojega delovanja, v svojih vrstah uspešno zadržuje ključne člene svoje ekipe. Tako so se dogovorili za podaljšanje pogodbe tudi z vratarjem Aljažem Panjtarjem (185 cm, 1991), ki bo še naprej razveseljeval navijače črno-rumenega moštva, vsaj do konca sezone 2021/22.
3. 4. 2020

Šoštarić v dresu Szegeda še tri leta

3. 4. 2020 - Sodelovanje z madžarskim prvoligašem MOL Pick Szegedom, ki nastopa tudi v elitni Ligi prvakov, je podaljšal še tretji slovenski reprezentant. Po Deanu Bombaču in Mateju Gabru se je za ta korak odločil tudi Mario Šoštarić. Desnokrilni rokometaš njegov dres nosil vsaj do poletja 2023. Slovensko kolonijo pri madžarskih podprvakih bo v prihodnji sezoni dopolnil Borut Mačkovšek, ki se bo tja preselil iz rivala iz Veszprema.