1. 6. 2007

Porsche Slovenije zlati sponzor moške reprezentance

Podjetje Porsche Slovenija oz. avtomobilska znamka Volkswagen je z Rokometno zvezo Slovenije podpisala pogodbo o zlatem pokroviteljstvu moške članske rokometne reprezentance Slovenije. Na tiskovni konferenci, ki je bila v petek 1. junija na sedežu Rokometne zveze Slovenije v Ljubljani, je direktor znamke Volkswagen pri Porsche Slovenija gospod Tadej Sax nagovoril zbrane predstavnike sedme sile, športnike in predstavnike Rokometne zveze Slovenije ter takole pojasnil odločitev za skupno sodelovanje: »Naše podjetje se je v letu 2004 pridružilo ugledni družini sponzorjev in pokroviteljev slovenskih olimpijskih reprezentanc. Zelo namreč cenimo borbenost, odločnost, ekipni duh, hitrost ter mojstrska preigravanja, s katerimi se dnevno srečujemo na avtomobilskem trgu. Vse te elemente smo našli tudi v rokometni igri, zato smo se pri Volkswagnu odločili, da pomagamo slovenski moški rokometni reprezentanci pri doseganju želenih vrhunskih uspehov in posredno k promociji Slovenije.«
Ob koncu je vsem rokometašem in vodstvu zaželel veliko uspeha pri kvalifikacijah za Evropsko rokometno 2008 na Norveškem.