3. 7. 2009

Osemdeset otrok uživalo v Pajovičevem kampu

Od 25. junija do 1. julija se je v obmorskem letovišču v Pacugu letos prvič odvijal rokometni kamp slovenskega reprezentanta Aleša Pajoviča. Kampa se je udeležilo 80 rokometašev in rokometašic iz številnih slovenskih klubov.

Poleg rokometa in raznih športnih animacij so se mladi športniki najbolj razveselili obiskov njihovih rokometnih idolov. Poleg Aleša so ves čas na kampu sodelovali tudi Rok Ivančič, Goran Kozomara in Rok Praznik. Otroke pa so obiskali še Renato Vugrinec, Aljoša Rezar, David Špiler, Zoran Lubej, Dino Bajram, Jure Natek, Zoran Jovičič ter Matjaž Brumen. Rokometni gostje so se z udeleženci kampa pomerili tudi v rokometu ter strelih iz sedmih metrov. Otroci so na letošnjem kampu prikazali ogromno željo po rokometnem znanju in že komaj čakajo, da se kamp naslednje leto ponovi.

"Zelo vesel sem, da je kamp tako dobro uspel, kljub temu, da smo ga letos organizirali prvič. Vsi udeleženci so bili zelo pridni, delovni in ubogljivi, največ zaslug za brezhibno organizacijo pa gre nameniti ekipi trenerjev in pedagogov ter mojim prijateljem, ki so mi kamp pomagali organizirati in izpeljat," je povedal Aleš Pajovič, ki počasi okreva po operaciji desnega zapestja.