16. 1. 2010

Reprezentanca opravila zadnji trening v domovini, v ponedeljek zjutraj na pot proti Innsbrucku

Ura začetka evropskega prvenstva v rokometu za moške v Avstriji se nezadržno bliža. Slovenska moška reprezentanca je danes v Podčetrtku opravila zadnji trening, nato pa se je moštvo za en dan razšlo. V ponedeljkovih jutranjih urah bo ekipa odpotovala proti Innsbrucku.

Soboto dopoldan so namenili ure še zadnjemu treningu na domačih tleh, na katerem so normalno trenirali vsi igralci, brez posebnosti. Zadnji dan v Termah Olimia so opravil tudi eno izmed video analiz, nato pa se po skupnem kosilu odpravili vsak po svoje.

Nedeljo bodo reprezentanti in strokovno vodstvo preživeli s svojimi najbližjimi ter se pripravili na odhod na Euro 2010 v Avstrijo. V ponedeljek zjutraj bodo ob 8.30 (izpred dvorane Zlatorog) krenili proti Innsbrucku, ob 9.30 se bodo ustavili v Ljubljani (pred sedežem RZS). Prihod na prizorišče evropskega prvenstva gre pričakovati okoli pete ure popoldan. Ob 19.30 pa je na sporedu že trening v olimpijski dvorani v Innsbrucku, kjer jih v torek čaka prvi test v skupini C, ko se bodo spopadli s Švedsko.


Vse o Euru 2010