1. 4. 2010

Celjski klub podarja pet brezplačnih vstopnic za sobotno tekmo pokala EHF proti Flensburgu

Na povratni četrtfinalni tekmi evropskega pokala EHF se bodo rokometaši Celja Pivovarne Laško v soboto, 3. aprila 2010, ob 20. uri pomerili z nemškim Flensburgom. In prav vi ste lahko med tistimi petimi srečneži (srečnicami), ki si bodo spektakel v Zlatorogu ogledali "v živo" - in to brezplačno.

 

Celjski klub namreč podarja pet (5) brezplačnih vstopnic za ogled sobotne evropske tekme v dvorani Zlatorog, do katerih lahko pridete s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče pri žrebanju.

 

 

VPRAŠANJE: Kako se je končal sredin derbi med Cimosom in Celjem Pivovarno Laško v dvorani Bonifika v Kopru v prvi slovenski rokometni ligi MIK?

 


a) z zmago Cimosa

 

b) z neodločenim izidom

 

c) z zmago Celja Pivovarne Laško


 

Odgovor (vključno z imenom, priimkom, točnim naslovom in poštno številko) pošljite po elektronski pošti na naslov nagradna.igra@rokometna-zveza.si najkasneje do petka, 2. aprila 2010, do 15. ure. Med prispelimi odgovori bomo izžrebali pet srečnežev (srečnic), katerih imena bomo nato objavili na spletni strani RZS in ki si bodo lahko brezplačno ogledali sobotni rokometni spektakel v dvorani Zlatorog v Celju. Še enkrat - vabljeni k sodelovanju!